Welkom bij Apotheek Janssen

Sedert april 2002 helpen we u graag in onze Apotheek Janssen. 2022 is dan ook een bijzonder jaar voor ons: we vieren dat we al twintig jaar lang u mogen verwelkomen. Als zussen-apothekers staan we in een echte familie-apotheek en we hopen dat we u dat gevoel kunnen meegeven. We ontvangen u graag met een luisterend oor, een glimlach en een vriendelijk woord.

Onze apotheek is gelegen in Knokke-Heist, in de authentieke deelgemeente Heist, in midden de Graaf d'Ursellaan. Aan de 'Boulevard' zoals de plaatselijke mensen wel eens zeggen. We zijn vlot bereikbaar - ook met  het openbaar vervoer.

Al zeggen we het zelf, maar we staan gekend voor onze vlotte en vriendelijke service, ons accuraat advies en onze luisterbereidheid. Als apothekers zijn we begaan met u en we maken er dan ook een punt van om voor iedereen de nodige tijd te nemen.

Leer ons beter kennen

Online bestellen en levering

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek of in één van onze beveiligde afhaalkluisjes laten klaarleggen. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren.

Veelgestelde vragen

Enkele tips rond jouw gezondheid

Last van een droge huid? Lees wat je daartegen kan doen

We hebben allemaal wel eens last van een droge huid, ongeacht onze leeftijd. Dan voelt de huid ruw aan, en heb je last van jeuk en schilfers. Daarnaast kunnen er zelfs (pijnlijke) kloofjes of barstjes ontstaan. Waar komt een droge huid vandaan, en hoe kan je dit probleem oplossen? Wij geven jou hier enkele tips om de droge huid te verzorgen!

  Wat zijn hoofdluizen?

  Hoofdluizen zijn kleine, vleugelloze en bloedzuigende insecten. Ze leven in het haar op je hoofd en voeden zich met het bloed van de hoofdhuid.

   Met een EHBO-kit ben je goed voorbereid

   Een snee tijdens het koken, een schaafwonde bij het spelen of een wespensteek ... Met een goed gevulde EHBO-kit ben je voorbereid om eerste hulp te bieden bij kleine ongevallen. Zo heb je de nodige medicatie en hulpmiddelen in huis om een ziekte of verwonding te behandelen. Maak eerst een inventaris van wat er momenteel in je medicijnkast ligt. Dit is een goede gelegenheid om je kast te ontdoen van oude voorschriften en vervallen medicatie. Maak hier een gewoonte van en probeer dit elke drie maanden te doen. Maar wat heb je nu precies nodig? 

    Bruiner worden zonder de zon

    Heb je graag een gebruinde huid? Er zijn andere mogelijkheden dan urenlang in de zon liggen. Maar hoe krijg je een gezond en natuurlijk bruin kleurtje, tijdens de zomer en winter? Lees hier onze do's en don'ts!

     Lijst met nuttige links

     Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

     Bekijk ze hier

     Heb je al een voorschrift?

     Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

     Voorschrift online opladen

     maandag

     09:00 - 12:00

     14:00 - 18:30

     dinsdag

     09:00 - 12:00

     14:00 - 18:30

     woensdag

     09:00 - 12:00

     donderdag

     09:00 - 12:00

     14:00 - 18:30

     vrijdag

     09:00 - 12:00

     14:00 - 18:30

     zaterdag

     09:00 - 12:00

     zondag

     gesloten